Lista alergenilor din preparatele IL TACCHINO - sumar:
1Gluten (Tortilla, sosul de soia, deserturi)
3Ouă (Orez cu ou, deserturi)6Soia (produsele japonez si mexican, toate orezurile)
5.Arahide 8 Nuci/Fructe cu coaja lemnoasa (Tiramisu are in compozitie Amaretto)
7Lapte È™i derivate (brânzeturile din wrap-uri si insalata con tacchino, tzatziki, unt clarifiat folosit la pregatirea oricarui tip de orez, deserturi)
11Susan (sos teriyaki, topping susan la orezurile cu ou)
In mod exceptional pot de asemenea aparea urme de Fructe cu coaja lemnoasa (8)
​
Datorita prelucrarii in acelasi spatiu si pregatirii termice pe aceleasi plite cromate in oricare din preparatele pregatite termic pot aparea urme din orice alergen din lista de mai sus (1/3/6/7/11 si in mod exceptional 8)
​
Lista de alergeni per preparat:
Wrapino Mediteranean1, 7
Wrapino Japonez1, 6, 7, 11
Wrapino Indian1, 6, 7
Wrapino Mexican1, 6, 7
Tacchino Mediteranean Poate contine urme de 1, 6, 7, 11
Tacchino Japonez1,6, 7, 11
Tacchino Mexican1,6
Tacchino Indian1,6, 7
Orez simplu7
Orez cu legume6,7
Orez cu ou si legume1, 3, 6, 7
Sos Teriyaki1, 6, 11
Sos Masala6, 7
Sos MexicanPoate contine urme de 1, 6, 7, 11
Tzatziki7
Guacamole Poate contine urme de 1, 6, 7, 11
Salata Insalata con Tacchino(cu Pecorino) 7
Tiramisu1,3,5,7,8
________________________________________
Nota:•Produsele sunt preparate pe aceeasi plita si pot contine urme de gluten, soia, lactate, oua si susan.•Pentru orice intrebari despre alergeni, clientii sunt rugati sa contacteze personalul IL TACCHINO
​
#YesYouCanHaveItAll
IL TACCHINO - Healthier. Tastier.
​
​
Lista oficiala a celor 14 alergeni alimentari principali:
​
1.Cereale care conÈ›in gluten – grâu (inclusiv spelta È™i grâul Khorasan), secară, orz, ovăz È™i hibrizii acestora2.Crustacee – de exemplu, crabi, creveÈ›i, homari3.Ouă4.PeÈ™te5.Arahide 6.Soia7.Lapte si produse pe baza de lapte (inclusiv lactoza)8.Fructe cu coajă lemnoasă – migdale, alune de pădure, nuci, caju, nuci pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia9.Èšelină10.MuÈ™tar11.SeminÈ›e de susan12.Dioxid de sulf È™i sulfiÈ›i – în concentraÈ›ii mai mari de 10 mg/kg sau 10 mg/l13.Lupin14.Moluste – de exemplu, midii, stridii, calamar, melci
​
Pentru mai multe informatii despre alergeni recomandam site-ul ANPC sectiunea alergeni.