top of page

Lista alergenilor din preparatele IL TACCHINO - sumar:

TACCHINO

  • Mediteranean Tacchino – 7 (Lapte)

  • Indian Tacchino – 11 (Susan), 7 (Lapte)

  • Japanese Tacchino – 1 (Gluten), 12 (SulfiÈ›i), 11 (Susan), 6 (Soia)

  • Mexican Tacchino – 1 (Gluten), 6 (Soia)

WRAPINO

  • Wrapino Mediteranean – 1 (Gluten), 6 (Soia), 7 (Lapte)

  • Wrapino Indian – 1 (Gluten), 6 (Soia), 7 (Lapte), 11 (Susan)

  • Wrapino Japonez – 1 (Gluten), 6 (Soia), 7 (Lapte), 11 (Susan), 12 (SulfiÈ›i)

  • Wrapino Mexican – 1 (Gluten), 6 (Soia), 7 (Lapte)

NOODLES

  • Noodles con Tacchino (400 g / 250 g) – 1 (Gluten), 6 (Soia), 7 (Lapte), 11 (Susan), 12 (SulfiÈ›i)

  • Noodles Veggie (300 g) – 1 (Gluten), 6 (Soia), 11 (Susan), 12 (SulfiÈ›i)

QUESADILLAS

  • Quesadilla Suprema – 1 (Gluten), 6 (Soia), 7 (Lapte)

  • Quesadilla Lite – 1 (Gluten), 6 (Soia), 7 (Lapte)

  • Quesadilla Veggie – 1 (Gluten), 6 (Soia), 7 (Lapte)

LIGHT & FRESH

  • Insalata con Tacchino – 7 (Lapte)

  • Avocado Toast cu ou – 1 (Gluten), 3 (Ouă)

GARNITURI 

  • Orez cu legume – 7 (Lapte)

  • Orez brun cu legume – 7 (Lapte)

  • Orez cu ou – 1 (Gluten), 3 (Ouă), 6 (Soia), 7 (Lapte), 11 (Susan)

  • Orez brun cu ou – 1 (Gluten), 3 (Ouă), 6 (Soia), 7 (Lapte), 11 (Susan)

  • Orez simplu – 7 (Lapte)

  • Orez brun simplu – 7 (Lapte)

  • Orez cu ou È™i legume – 1 (Gluten), 3 (Ouă), 6 (Soia), 7 (Lapte), 11 (Susan)

  • Orez brun cu ou È™i legume – 1 (Gluten), 3 (Ouă), 6 (Soia), 7 (Lapte), 11 (Susan)

  • Legume pe plită – fără alergeni majori

  • Salată iceberg cu rodie – fără alergeni majori

  • Tortilla opÈ›iune - 1 (Gluten), 6 (Soia), 3(oua), 7(Lapte)

SOSURI

  • Sos Indian Masala – 7 (Lapte)

  • Sos Tzatziki – 7 (Lapte)

  • Sos Japonez Teriyaki – 1 (Gluten), 6 (Soia), 11 (Susan), 12 (SulfiÈ›i)

  • Sos Mexican – fără alergeni majori

  • Guacamole – fără alergeni majori

DESERT

  • Tiramisu – 1 (Gluten), 3 (Ouă), 7 (Lapte), 8 (Fructe cu coajă lemnoasă – migdale)
    – Poate conÈ›ine urme: 5 (Arahide)

BĂUTURI

  • Cafea simplă (espresso, americano, long black) – fără alergeni

  • Cappuccino, Latte, Flat white – 7 (Lapte)

  • Limonadă, apă – fără alergeni

​

Datorita prelucrarii in acelasi spatiu si pregatirii termice pe aceleasi plite cromate in oricare din preparatele pregatite termic pot aparea urme din orice alergen din lista de mai sus (1/3/6/7/11 si in mod exceptional 8)

​​​

Informatii detaliate despre alergeni si valorile nutritionale ale produselor noastre regasiti aici: https://menu.valori-nutritionale.ro/restaurant/il-tacchino?utm=qrcode

​​​

#YesYouCanHaveItAll

IL TACCHINO - Healthier. Tastier.

​

​

Lista oficiala a celor 14 alergeni alimentari principali:

​​

1.Cereale care conÈ›in gluten – grâu (inclusiv spelta È™i grâul Khorasan), secară, orz, ovăz È™i hibrizii acestora2.Crustacee – de exemplu, crabi, creveÈ›i, homari3.Ouă4.PeÈ™te5.Arahide 6.Soia7.Lapte si produse pe baza de lapte (inclusiv lactoza)8.Fructe cu coajă lemnoasă – migdale, alune de pădure, nuci, caju, nuci pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia9.Èšelină10.MuÈ™tar11.SeminÈ›e de susan12.Dioxid de sulf È™i sulfiÈ›i – în concentraÈ›ii mai mari de 10 mg/kg sau 10 mg/l13.Lupin14.Moluste – de exemplu, midii, stridii, calamar, melci

​

Pentru mai multe informatii despre alergeni recomandam site-ul ANPC sectiunea alergeni.

bottom of page